Esport fogadás

Fedezze fel az esport fogadási piacokat az LV BET-en, amely remek oddsokat kínál az év legnagyobb és legjelentősebb esport versenyeire. Látogasson el a Sportfogadás részhez, ahol akár fantasztikus bónuszokat, megerősített oddsokat és kiemelkedő esport közvetítéseket találhat.

Regisztráció

Mi az Esport?

Az esportok a világszerte, jelentős versenyeken, professzionálisan játszott videojátékok. Ez az ipar több ezer látogatót vonz magával élőben és több millió nézőt online, ahol a bevétel évente több milliárd is lehet. A profi esport játékosoknak a videojáték nem csak hobbi vagy időtöltő tevékenység — ez az ő sportjuk és megélhetésük. A League of Legends (LoL), Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), Defense of the Ancients 2 (DotA 2) és Rainbow Six Siege (R6) az esport ipar legjelentősebb játékai, ahol a legjobb csapatok küzdenek meg egymással, masszív díjakért.

Az esportok népszerűsége természetesen oda vezetett, hogy a sportfogadó irodák világszerte nyitották meg az esport fogadási piacokat. Az LV BET sportfogadó oldalon nagyszerű oddsokkal fogadhat olyan jelentős esport játékokra, mint a LoL, CS:GO, DotA 2, Rainbow Six, Valorant, Overwatch, Warcraft III és King of Glory. A legnagyobb esport események, mint a League of Legends World Championship vagy a CS:GO ESL Pro League, kiemelkedő esport fogadási választékkal rendelkeznek az oldalon. Érdekli Önt?

Hogyan fogadhat esportra

Az esportra történő fogadás nem igazán tér el a hagyományos sportfogadástól. Az Esport menüben felfedezheti az éppen zajló eseményeket, kiválaszthat egy kedvelt tornát és megnézheti a nyitott fogadási piacokat hozzá. Ezután egyszerűen válassza ki az eseményt és erősítse meg fogadási szelvényét — ilyen egyszerű! Az esport oddsok decimális vagy tört formátumban jelennek meg, az Ön preferenciájától függően.
A rendelkezésre álló piacok a játéktól függően különbözőek lehetnek és gyorsan változhatnak. A sportfogadó irodák rendszerint remek piacokat kínálnak a legnagyobb esport versenyekre és eseményekre, mint a League of Legends World Championship vagy a CS:GO ESL Pro League. A sportfogadók olyan piacokra fogadhatnak, mint a Mérkőzés győztese, Játék hendikep, Pontos eredmény, Map győztese és több tucat egyéb piac. A kisebb ligáknak és versenyeknek, mint a King of Glory Pro League, korlátozódhatnak a lehetőségek standard fogadásokra, mint pl. a Mérkőzés győztese és Játék hendikep.

Fogadjon esportra az LV BET-tel!

A legjobb esport sportfogadó oldalt keresi? Ne keressen tovább, itt az LV BET — az oldal nagyszerű oddsokkal a kedvenc eseményeire. Fogadjon olyan esport játékokra mint a LoL, CS:GO, DotA 2 vagy R6, valamint Hearthstone, Overwatch, Call of Duty és Starcraft II.
A remek esport oddsokon felül lehetőség van élő fogadást is tenni. Kövesse kedvenc csapatait vagy fogadjon a saját lakhelye vagy régiója csapatára a legnagyobb tornákon, amint a játék elkezdődik. Ön letöltheti az applikációt is mobil eszközére, amely mérkőzés követést és villámgyors frissítéseket is tartalmaz minden esport piacra. Nézze az esportot online és válassza ki kedvenc fogadásait!

E-Sport

Esport fogadás

Lépjünk be a különböző valóságok és birodalmak világába olyan videójátékokkal mint a League of Legends, Call of Duty és Counter-Strike. Az esport birodalom soha nem látott népszerűségnek örvend és ebben a részben elmondunk pár részletet. Az LV BET oldalon az esport fogadás nagyszerű élményt nyújthat, ha pl. egy remek monster meccset keresünk, itt megtaláljuk.

Mi az esport?

Az esport ipar több mérföldkövön átment, mire odaért, ahol most van. És a jövő még fényesebbnek tűnik. Egy szerény közösségből lett mostanra egy milliárd dolláros ipar, az esport hamar nemzetközi szenzációvá vált.

Az első hivatalos videó gaming tornát 1972-ben tartották meg a Stanford Egyetemen, amelyre játékosokat hívtak meg, akik a Spacewar nevű klasszikus játékban mérték össze erejüket. Noha ez az esemény kizárólag egyetemi hallgatókat vonzott, a Space Invaders Championship már 10 000 játékost csábított el és biztosan állítható, hogy ez felhívta a publikum figyelmét az esport iránt a 80-as évek hajnalán.

A 80-as években a Nintendo Entertainment System bemutatásával az esport ipar kitört, mivel a grafikák, az irányítás, a játékmenet és az elérhetőség egy teljesen új irányt vettek. A versenyszerű gaming jelentőssé vált, ahogy a Nintendo Világbajnokságok segítették kitaposni az utat még nagyobb tornákhoz a 90-es években. Az internet ugrásszerűen bontakozott ki ebben az időben, amely sokkal egyszerűbbé tette a játékosok számára, hogy a világ bármely tájáról megmérkőzzenek egymással a játékokban.

Az esport a 2000-es években egy másik hatalmas lépést tett, és 2011-ben a League of Legends Világbajnokságon az összdíjazás már 100 000 $ volt. Ez a díjazás egy jelentős ösztönző erő volt arra, hogy az esport tovább növekedjen, mint közönségsport, de ez csak a jéghegy csúcsa volt. A DotA 2 első ,The International’ tornáján, ugyanebben az évben, egy teljesen példa nélküli, 1 millió dolláros díjazás volt. Az eseményt élő streamben lehetett követni az egész világon, ezzel minden játékosnak és szurkolónak egy különleges élményt biztosítva.

Ezzel a folyamatosan növekvő népszerűséggel, a Nemzetközi Olimpiai Szövetség is elismerte az esportot 2017-ben, kinyitva a kaput az esportnak, hogy hivatalos olimpiai sportággá váljon. Az esport egy ipar, amely nem csak tele van akcióval, de nem kötik kreatív korlátozások vagy nincs behatárolva kor szerinti szabályokhoz. A fejlesztők és a kiadók már a következő nagy dobásra készülnek — a következő, évtizedet meghatározó kitörés szinte biztosan eljön.

Ha valaki új még itt, akkor lehet, hogy a Howling Abyss kifejezés nem tűnik ismerősnek — de nem kell aggódni, megnézzük közelebbről a legnépszerűbb esport játékokat és hogy hogyan lehet fogadni rájuk.
Esports Games

League of Legends (LoL)

A League of Legends egy online multiplayer battle arena típusú játék, amelyet a Riot Games fejlesztett és adott ki. A Warcraft III Defense of the Ancients modja inspirálta, és többféle játékmód elérhető benne, ugyanakkor a fő LoL map a Summoner’s Rift, ahol 2 ötfős csapat védelmezi saját területeit.

Minden játékos a saját, kiválasztott ‘champion-ját’ irányítja, melynek egyedi képességei vannak. Noha sok League of Legends karakter közül lehet választani, minden champion egy bizonyos szerepet tölt be a Riften, ezzel meghatározva, hogy melyik championt válasszuk, attól függően, hogy támadni, védekezni vagy éppen segíteni akarunk.

A cél, hogy irányításunk alá vonjuk az ellenfél területét a mapon, ezt azzal érhetjük el, hogy megsemmisítjük a többi championt és az ellenfél erődítményeit, valamint extra aranyat szerezhetünk vagy éppen extra buffokat, azzal hogy jungle monstereket győzünk le. Az a csapat, amelynek először sikerül elpusztítania az ellenfél Nexus-át — központi építmény az ellenfél bázisán — megnyeri a mérkőzést. A játék kellemes szórakozást nyújthat, ugyanakkor a League of Legends egy nagy mértékben taktikus játék és érdekes látni, hogy az egyes championok hogyan küzdenek meg egymással a Riften.

Defense of the Ancients 2 (DotA 2)

A DotA 2, a League of Legends-hez hasonlóan, egy multiplayer játék, ahol két csapat küzd meg egymással, hogy irányításuk alá vonják az ellenfél területét a mapon — amely Radiant vagy Dire. A DotA 2-t a Valve fejlesztette és adta ki, mint egy második részeként a Defense of the Ancients Warcraft III modnak.

Védelmezzük saját területünket a mapon és győzzük le az ellenfelet a játékban előforduló hősök (heroes) irányításával. Minden egyes karakternek megvannak az egyedi képességei és játékstílusa — és ezek megértése nagyban segíthet a map meghódításában. Törjük át az ellenség vonalait, a többi herok legyőzésével, további erőforrások és feladatok gyűjtésével — a győztes csapat az, amelyik lerombolja az Ancient-et, az ellenfél területén elhelyezkedő nagy, központi építményt.

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)

A Counter-Strike egy multiplayer, belső nézetes lövöldözős (FPS) típusú játék, amelyet a Valve és a Hidden Path Entertainment fejlesztett. Két csapat küzd meg egymással egy feladat specifikus játékban, amelyet teljesíteni kell a győzelemhez — és mindeközben kiiktatva az ellenfél csapatot. Összesen 8 hivatalos játékmód van, beleértve a Casual and Competitive-ot, és mindegyik különböző karakterisztikával rendelkezik.

A kör végén a játékosok játékbeli pénzt kapnak, a saját és a csapat teljesítményének függvényében. Ezt a játékshopban el lehet költeni felszerelésre, fegyverzetre vagy egyéb eszközökre, amelyek hasznosak lehetnek a következő körökben.

Call of Duty (CoD)

A Call of Duty egy másik jelentős belső nézetes lövöldözős (FPS) sorozat, amelyet az Activision adott ki. A franchise eredetileg a II. világháborús alapokra fókuszált, de idővel futurisztikusabbá vált és már többféle világot is elhoz a Call of Duty: Modern Warfare és Call of Duty: Black Ops Cold War. Lépjünk be és élvezzük a különböző feladat-specifikus küzdelmi módokat, mint a 1v150 battle royale, a zombie apocalypse, Nuketown és egyebeket. Versenymódban két csapat mérkőzik meg egymással hogy a feladat teljesítésével végül győzzenek.

Rainbow Six

A Tom Clancy’s Rainbow Six Siege (R6) egy ugyancsak taktikai belső nézetes lövöldözős (FPS) játék, amelyet az Ubisoft Montreal fejlesztett és az Ubisoft adott ki. Az R6 erős hangsúlyt fektet a környezet sérülékenységére és a csapat összjátékra. Minden tagnak egy speciális feladatot osztanak ki és támadó vagy védekező szerepben lesznek a különböző game módokban. Ezek a módok mások és mások lehetnek, mint egy túsz megmentése, egy bomba hatástalanítása és így tovább. Rövid offline küldetés-sorozatok is rendelkezésre állnak, az ún. “szituációk”, amelyeket egyénileg lehet játszani.

Esports Events

Most, hogy megemlítettük a legnépszerűbb játékokat az esport fogadási iparban, nézzük, melyek a legjelentősebb esport események:

League of Legends

  • League of Legends World Championship — Egy évente megrendezésre kerülő, professzionális torna a Riot Games szervezésében, ahol a versenyzők a Summoner’s Cup-ért küzdenek.
  • Mid-Season Invitational (MSI) — A második legfontosabb LoL torna, a Világbajnokság után.
  • LEC/LCS Spring and Summer Playoffs — A League of Legends bajnokság-sorozat része.

DotA 2

  • The International — A legnagyobb DotA 2 verseny, amely rekord nagyságú összdíjat kínál, 2021-ben 40,000,000 dollárt.
  • ESL One — Az Electronic Sports League szervezi, ez a verseny egy tető alá hozza a DotA 2, Counter-Strike: Global Offensive és Battlefield 4 játékokat egy hihetetlen tornán.
  • EPICENTER — Egy fontos része Dota Pro Circuit sorozatnak, ahol a csapatok az 1 millió dolláros összdíjazás egy részéért és 15,000 Pro Circuit pontért küzdenek.

CS:GO

  • Blast Premier — Professzionális esport torna, amelyet 2020-ban hoztak létre. A győztes csapat részt vesz a Global Finals eseményen az év végén.
  • ESL One — Counter-Strike: Global Offensive, az Electronic Sports League torna része ez az esemény, a Defense of the Ancients 2 és Battlefield 4 játékokkal együtt.
  • PGL Major — A PGL rendezi, a játékosok egy jelentős, 2 millió dolláros összdíjazásért küzdenek.

CoD

  • CDL — A Call of Duty League egy hivatalos CoD bajnokság, amely hasonló az észak-amerikai sport ligákhoz. Minden csapat menetrendszerű mérkőzéseket játszik, a szezon rájátszásának egyik helyéért küzdve. A szezon két részre oszlik — tavaszi (spring) és nyári (summer) — amelyek a Championship Weekend-del fejeződnek be.

R6

  • Six Invitational — A világ 19 legjobb Rainbow Six csapata mérkőzik meg egy jelentős tornán, amelyet az Ubisoft rendez, a játék fejlesztője és kiadója.

Esport fogadási lehetőségek

Ha esportról beszélünk, a fogadási lehetőségek kissé eltérőek olyan sporteseményektől mint pl. a tenisz, kosárlabda vagy MMA. Tulajdonképpen a fogadási paletta az esport eseményekre rendkívül nagy és sokban különbözhet az egyes játékokban — talán az egyetlen közös fogadási forma a Mérkőzés győztese.

A belső nézetes lövöldözős (FPS) típusú játékok alapvetően olyan fogadásokat kínálnak mint a hendikep, összesített és kör/mérkőzés győztese — ezek egészen alapvetőek a sportfogadásban és ezek a típusok ajánlatottak kezdők számára. De az olyan játékokban, mint a League of Legends és a Defense of the Ancients 2 a dolgok érdekessé válnak. A rendelkezésre álló fogadási lehetőségek kissé bonyolultak lehetnek, ahogy rengeteg oddsot találunk a különböző piacokra egy bizonyos játékon belül — pl. Első vér a DotA 2-ben vagy Először szerzi meg a Baron Nashort a LoL-ban. Ezekhez érdemes rendelkezni bizonyos játék tudással és itt kamatoztatható a gaming-es gondolkodás. Hasznos lehet utánanézni a kulcsjátékosoknak is, ami jól jöhet akkor, amikor megtesszük első esport fogadásunkat.

Esport az LV BET sportfogadó oldalon

Ha készen állunk és ki szeretnénk próbálni az esport fogadást, akkor az LV BET oldalon érdemes körülnézni. A szezon legtöbb jelentős eseménye látható az oldalon, rendkívül széles fogadási palettával és a legfrisebb esport hírekkel egyetemben. Tehát mielőtt nekigyürkőznénk az akcióknak, az LV BET sportfogadás sok hasznos információt adhat számunkra.

Ha azonban a kontrollert pihentetnénk kicsit, akkor ott vannak az egyéb sportesemények mint a jégkorong, MMA, futball, tenisz és még sok egyéb. És ha éppen nem repülünk be fejjel a warzone-ba, ezek a sportesemények is igazán nagy izgalmakat hozhatnak.

Ha pedig fokozni szeretnénk a sportfogadási élményt, érdemes körülnézni az oldalon a különböző sportfogadási bónuszok után, amelyek növelhetik az oddsokat. Fontos megjegyezni itt, hogy a bónuszok tartózkodási hely függvényében állnak rendelkezésre és speciális Felhasználási feltételek vonatkozhatnak rájuk — a Promóciók oldalon sok hasznos információt megtalálhatunk. Kezdődhet a játék?