LVbet Logo

Proverite naše Super savete i Sportsku ponudu

Kada počinjete svoju aktivnost u LV BET-u, prve super tipovanje koje imamo za Vas je pregled svih svetskih sportskih takmičenja i liga, koje su predstavljene na našem savremenom i  bezbednom sajtu, kao i izbor omiljenih timova, igrača i događaja uživo. LV BET nudi široku lepezu opcija klađenja i tržista, od klađenja pre početka meča do klađenja uživo, uključujući preko 100 sportskih događaja koje možete izabrati i staviti na jedan tiket. Fudbal, tenis, košarka, e-sport, virtuelni sportovi, najvažniji događaji na svetu su samo neki od njih, a imamo čak i sezone serija, jer zašto se ne bismo kladili na to ko će upravljati vladavinom Sedam kraljevstva u Igri prestola, zar ne? Možete biti sigurni da Vam u LV BET-u nikada neće usfaliti mogućnosti, jer imamo ne samo jedan od najvećih kladioničarskih portfolia dostupnih na tržištu, već takođe možete osetiti jačinu emocija vezanih za klađenje uživo na svoje omiljene utakmice, koristeći istovremeno i stalne akcije i bonuse. Proverite opciju Kladionica LV BET da biste se upoznali sa svim akcijama i fantastičnim kvotama na Vašim omiljenim sportskim disciplinama – to je jedan od naših zlatnih super saveta koje povećavaju Vašu satisfakciju prilikom klađenja, kao i šanse za pobedu i osvajanje.

Počnite sa LV BET Super savetima za klađenje

Klađenje na najbolje sportske discipline i svetske događaje u LV BET-u je veoma lako i može Vam doneti veliku satisfakciju, naročito ako sledite neke od naših fantastičnih smernica tokom klađenja. Prvo super tipovanje je da se uverite da ste pravilno pristupili nalogu i da na računu imate dovoljno sredstava da biste mogli da se kladite. Postoji više opcija koje Vam omogućuju da dodate sredstva na Vaš nalog, a postoje i bonusi koje možete koristiti da biste obogatili Vaša klađenja. Da li imate dovoljno sredstava za početak klađenja? U redu, naša sledeća super smernica je da pređete na odeljak Sortska klađenja i izaberete svoje omiljene sportove, turnire i lige; postoje doslovno stotine opcija na koje se možete kladiti zahvaljujući savršenim kvotama klađenja. Prosti primer: ukoliko, na primer, želite da se kladite na Ligu prvaka UEFA, možete se kladiti direktno na pobednika ili neku od konkretnijih opcija, kao što su ukupan broj golova, ko će prvi dati gol, koliko će biti kornera, hendikepa i mnogo drugih opcija. Sledeće super zlatno tipovanje LV BET je da uvek proveravate svoj tiket pre nego što ga potvrdite; uverite se da su sve Vaše selekcije i klađenja ispravna, naročito ukoliko se kladite uživo, jer se neke kvote mogu promeniti tokom trajanja utakmice. Posle potvrđivanja klađenja ostaje Vam samo da čekate i da se radujete meču sve do njegovog završetka, kada možete proveriti da li ste nešto osvojili. U svakom trenutku možete proveriti i istoriju Vaših klađenja, klikom na odeljak ‘’MOJA KLAĐENJA’’ u gornjem desnom uglu ekrana. Nadamo se da Vam se dopadaju naši super saveti, jer je sledeći zaista izuzetan: na LV BET-u uvek imate dodatnu opciju – ukoliko niste sigurni u svoje klađenje u toku meča, možete izabrati opciju ranije isplate i ‘’iskočiti’’ iz klađenja pre kraja meča. Da biste imali što veću satisfakciju tokom sportskih klađenja u LV BET-u, ne zaboravite na naše super smernice. Srećno!

Objašnjenje kladioničarskih kvota

Neophodno je objašnjenje kladioničarskih kvota, budući da su one jedno od najvažnijih stvari tokom klađenja u LV BET-u. Za početnike to može biti teško i dovoditi do zabune, ali je to u suštini jednostavno, u šta ćete se uskoro i sami uveriti. Kladioničarske kvote se određuju prema stepenu mogućnosti da se nešto dogodi – da li će Vaš tim dati gol, da li će pobediti ili bilo šta drugo.Svaki put kada vidite dve cifre podeljene kosom crtom, tj. 3/1, radi se o kursu predstavljenom razlomkom, a kursevi izraženi deseticama se prikazuju u vidu linearnih cifara, tj. 4,00. U suštini je to isto, ali se prikazuju na dva različita načina i koriste se u različitim situacijama.  Objašnjenje kvota predstavljenim razlomcima: korisne su ukoliko želite da izračunate koliko novca možete zaraditi konkretnim klađenjem u poređenju sa uloženom sumom – broj sa leve strane pokazuje koliko imate, a sa desne koliko treba da uložite. Prilikom klađenja sa kvotom 4/1, svako klađenje za €/£1 omogućuje dobitak €/£4, a šansa da se to dogodi je 20%. Sa druge strane, kvota 1/4 označava da postoji 80% šanse da se to dogodi, tako da svako klađenje tipa €/£4 možete osvojiti €/£1. Objašnjenje decimalnih kvota: decimalne kvote omogućuju Vam da izračunate koliko ćete novca dobiti ukoliko se Vaše klađenje pokaže kao tačno. To možete uraditi množenjem uloga decimalom, što znači koliko ćete osvojiti zajedno sa ulogom. Na primer, 4,00 mođete izračunati na sledeći način: (4,00 x €/£10) - €/£10uloga = €/£30 dobitka. Sada možete odabrati koji način izračunavanja dobitka Vam se više dopada. U ovom slučaju nema dobrog i lošeg odgovora, izaberite opciju koja Vam se više sviđa. Ranije su kvote iskazivane razlomkom bile standardne u Velikoj Britaniji, naročito u klađenju na trkama, kao što su Epsom i Cheltenham. U suštini, među njima postoje dve razlike: decimale su uopšteno lakše razumljive od razlomaka. Na toj osnovi je i nastala praksa koja privlači sve veći broj ljudi na konjske trke, budući da je predstavljanjem kvota decimalama klađenje postalo dostupnije prosečnom igraču. U LV BET-u možete odabrati na koji način će Vam se predstavljati kvote, tako da se uvek osećate ugodno tokom klađenja.

Svako može da pobedi ili da izgubi

To svakao nije novost, ali za svaku sigurnost i to treba objasniti. Svako klađenje se vezuje za određeni rizik, kako za igrača, tako i za kladionicu i svi treba da budu svesni toga. Nijedan kladioničar nije, niti će biti u stanju da dobije na svakom tiketu, jer u tom slučaju ne bi postojala nijedna kladionica niti internet kladionica koja legalno posluje, takvih kao LV BET. Kada kažemo da se klađenje uvek vezuje za određeni rizik, mislimo na to da, kladeći se, pretpostavljate da će Vaša ekipa pobediti, dati određeni broj golova ili bilo šta drugo, činite to konfrotirajući se sa kladionicom.  Na pobedu u određenom sportskom događaju utiče mnogo činioca, između ostalog i sreća Vašeg kluba ili omiljenog igrača tog dana. Sportski stručnjaci, komentatori i mnogo drugih stručnjaka se slaže da i najbolji klubovi na svetu mogu imati ‘’nekoliko loših dana’’, što može rezultirati porazom na utakmici, za koju su svi (pa i Vi) mogli misliti da je prosto nemoguće izgubiti, bez obzira na kvotu.

Veliki uticaj imaju mnogi činioci ‘’van kontrole’’, kao što su vremenske prilike, mesto, kondicija igrača, psihička priprema tog dana. Istorija je više puta pokazala da relativno lošiji timovi mogu pobediti lidere u mečevima. Uzrok tome je inat slabijeg tima koji se bori protiv ‘’na papiru’’ jačeg protivnika. Upravo zahvaljujući tome, klađenja uživo mogu promeniti sve u jednom momentu. Sve se može dogoditi, a ta nesigurnost da li će Vaš tim pobediti ili ne i predstavlja najvažniji deo zabave i emocija u vezi sa klađenjem. Jedan od super tipova koje možete iskoristiti tokom klađenja da bi dobitak bio što veči je i provera igrača, tima i prethodnih mečeva, kako biste razvili što bolju strategiju klađenja i bili što sigurniji u opkladu; još i malo sreće i vere u opkladu Vam takođe može pomoći. LV BET Vam želi mnogo emocija i sreće prilikom klađenja na bilo koji sportski događaj.

Sigurnost novca i pravne regulative

I to takođe možete shvatiti kao super savet: proverite licencu kladionice. LV BET je legalna internet kladionica. Ima licencu izdatu od strane MGA, zvanične malteške Kancelarije za kockanje, kao i licencu UKGC, britanske Komisije za kockanje. Zahvaljujući tim licencama LV BET legalno posluje u Velikoj Britaniji, kao i u mnogim drugim evropskim zemljama gde je kockanje dozvoljeno u okviru internih prava tih zemalja.  LV BET je od samog osnivanja marka koja budi duboko poverenje i predstavlja izvor zabave koji Vas neće izneveriti. Možete u potpunosti koristiti potpuno legalizovani proizvod za internet klađenje. LV BET ispunjuje sve uslove propisane licencom, što znači da se uvek i bez straha možete radovati uz sve proizvode u uverenju da ste u sigurnim rukama, zahvaljujući našim alatima za zaštitu igrača. Naša pravična i profesionalna usluga je moguća zahvaljujući razvijenoj tehnologiji i zaštiti kojima posvećujemo veliku pžnju na svakom nivou Vaše igre, zahvaljujući čemu Vi možete da se koncentrišete na ono što je zaista važno: zabava i igra sa nama. U LV BET-u želimo da svaki igrač iskusi sve emocije vezane za igru u sigurnom i odgovornom okruženju u nadi da Vam se naši super saveti dopadaju. Radujte se igrajući u sigurnom internet klađenju, radujte se uz LV BET.